Door de unieke ligging, goede bereikbaarheid en de grootte van de locatie zelf is Grand Café & Restaurant ’t Hop ook de ideale locatie voor grote gezelschappen. U kunt hierbij denken aan verjaardagen en bruiloften maar ook is er veel ervaring met condoleance-bijeenkomsten.

Afhankelijk van de indeling biedt onze locatie ruimte voor 90 a 100 tot 200+ gasten. Daarnaast kan er in overleg bij lekker weer gebruik worden gemaakt van het terras. Voor grote groepen is er de mogelijkheid om besloten te gaan, u heeft dan de gehele locatie voor uzelf. Voor kleinere groepen is het makkelijk om een deel van het restaurant af te schermen om zo een knus karakter te creëren.

Op deze pagina vind u meerdere suggesties voor groepen vanaf 10 gasten. Zoals de naam al zegt zijn het slechts suggesties. Wij stellen ons altijd flexibel op en faciliteren graag in het waarmaken en overstijgen van uw verwachtingen.

‘’Samen zullen wij er alles aan doen om uw speciale dag onvergetelijk te maken’’

Bekijk de verschillende mogelijkheden en aarzel niet om contact op te nemen voor een voorstel op maat.

Koffieontvangst

Kopje koffie/thee met een plakje cake 3.5
Muffins/brownies 4.5
Petitfours 4.75
Gebak 5.5
Twee keer koffie of thee en gebak 7.5
Kan thee (1l) 15
Kan koffie (1l) 17.5
Kan melk (1l) 7.5
Kan karnemelk (1l) 7.5
Kan verse jus d’orange (1l) 16.5

Er is altijd een divers aanbod van gebak aanwezig. Natuurlijk kan er ook voorzien worden in speciale wensen, maak deze dan kenbaar
bij ons.

Dranken

Koffie/thee/espresso 2.25
Cappuccino/verkeerd 2.45
Latte macchiato 2.75
Frisdranken v.a. 2.4
Bier v.a. 2.7
Glas huiswijn v.a. 4
Glas prosecco v.a. 4.5
Likeuren 4.5
Port/Sherry/Vermouth v.a. 3.75
Jenevers v.a. 3.2
Buitenlands gedestilleerd v.a. 4.5

Lunchbuffet (vanaf 25 personen)

Mosterdsoepje met bosui en croutons

Luxe belegde broodjes (twee broodjes per persoon)

Assortiment zachte/harde broodjes belegd met

  • Jonge kaas/oude kaas en zongedroogde tomatenmayonaise
  • Brie, walnoten en balsamico
  • Mozzarella, tomaat en pesto
  • Carpaccio met pesto, oude kaas en pijnboompitten
  • Vitello tonato, kalfmuis met tonijnmayonaise
  • Achterham met truffelmayonaise
  • Serranoham met tomatentapenade

Garnering
Sla, tomaat en komkommer

Snack
Broodje kroket
òf
Kaasbroodje

Handfruit

Dranken
Koffie/thee, melk/karnemelk (twee consumpties per persoon)

21.5

Dinerbuffet (vanaf 25 personen)

Boerenbrood wit/bruin met tomatentapenade/kruidenboter/aioli

Koude gerechten

Plateau gerookte vissoorten
zalm/forel/makreel/garnalen met cocktailsaus

Carpaccio met oude Beemster, truffelmayonaise en pijnboompitten
Serranoham met cantaloupe meloen

Vitello tonnato
zacht gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise

Salade caprese
buffel mozzarella met pomodori tomaat en basilicumpesto

Warme gerechten

Gebakken kabeljauw met tomaten en beurre blanc

Rollade van gegrilde parelhoen metmorille jus

Aan het buffet gesneden ossenhaas met pepersaus

Pasta aglio olio
spaghetti, knoflook, olijf, tomaat, rucola, mozarella, basilicum en parmezanse kaas

Garnituren

Frites met mayonaise en ketchup

Rozeval aardappels uit de oven met tijm/knoflook/zeezout

Seizoen groenten

32.5

Walking dinner (prijzen per persoon)

Soepje 4.5

Knolselderij–venkelsoep met basilicum olie en croutons
Pomodori-tomatensoep met pestoroom
Bisque homard met rivierkreeftjes en vadouvan room (+ € 2,- per persoon)

Voorgerechtjes vlees 5.25

Carpaccio met oude Beemster, pijnboompitten en truffelmayonaise
Steak tartaar met kwarteleidooier, truffelmayo en getoaste brioche
Vitello tonnato: zacht gegaarde kalfsmuis met verse tonijn
Serronaham met cantaloupe meloen en olijven crunch
Theater vlees voorgerecht (maandelijks wisselend menu)

Voorrechtjes vis 5.25

Huisgerookte zalm met komkommerschuim, yuzu gel en zoetzure radijs
Tonijn carpaccio met wakame, wasabi mayo en sesamstengel
Coquille met limoen beurre blanc, pompoentoffee en bulgur (+ € 2,- per persoon)

Rivierkreeft salade met knolselderij, limoen en zoetzure komkommer
Theater vis voorgerecht (maandelijks wisselend menu)

Hoofdgerechtjes vlees 6.5

Runder steak met crème knolselderij en knoflookjus
Rollade parelhoen met seizoen groente en truffeljus
Zacht gegaarde kalfssukade, crème van knolselderij en dragon jus
Ossenhaas met en pepersaus (+ € 1,- per persoon)
Theater vlees hoofdgerecht (maandelijks wisselend menu)

Hoofdgerechtjes vis 6.5

Drie grote gamba’s, pittig gebakken, geserveerd met brood
Zalmfilet met aardappel mousseline en witte wijn saus
Gebakken kabeljauw met pommes dauphine en Hollandaisesaus
Op de huid gebakken zeebaars met doperwten risotto en limoen beurre blanc
Theater vis hoofdgerecht (maandelijks wisselend menu)

Dessert 4.25

Dame blanche twee bollen vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Petit grand dessert selectie van drie gerechtjes uit onze dessertkaart
Buitenlandse kaas drie kaasjes met kletzenbrood en dadelcompote

Borrel

1x Borrel Hollandse Bar
3 per persoon/per stuk
2x Borrel Hollandse Bar
6 per persoon/per stuk

Onbeperkt Hollandse Bar *1
Bij deze methode betaalt de gast een vast bedrag per persoon per uur. In dit tijdsbestek mag de gast onbeperkt gebruik maken van een Hollandse bar.

Het voordeel is dat u weet hoeveel u van te voren precies kwijt zal zijn aan drank. Nadeel hiervan is dat in de prijs van afkoop rekening is gehouden met een bepaalde gemiddelde consumptie van drank. Of deze methode voordeliger voor u als gast is hangt geheel af van de groep zelf en u zal als groep zelf deze afweging moeten maken.

Eerlijkheid gebied te zeggen dat in veel gevallen nacalculatie uiteindelijk voor de gast voordeliger uitvalt.

Borrel van 1 tot 2 uur
1e uur 11 per persoon/per uur
2e uur 8 per persoon/per uur

Borrel van 2 uur of langer
1e uur 9 per persoon/per uur
2e uur 8 per persoon/per uur
3e uur 7 per persoon/per uur
4e uur 6 per persoon/per uur

Nacalculatie
Naast het afkopen van de Hollandse bar bieden wij onze gasten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van nacalculatie. Bij deze methode wordt gedurende een van te voren bepaalde tijd de genuttigde dranken bijgehouden. Op basis van de daadwerkelijk genuttigde dranken zal dan de uiteindelijke rekening worden opgemaakt.

Voordeel hiervan is dat de gast uitsluitend betaald voor de dranken die zijn afgenomen. Nadeel is dat het van te voren niet mogelijk is een vast bedrag te bepalen.

*1) Hollandse Bar bestaat uit:
fris, huiswijn, pilsener van de tap (speciaal bieren vallen hier dus buiten), Nederlands gedestilleerd en port, sherry, vermouth

Voor bij de borrel

Tafelhapjes

Portie luxe nootjes en zoute koekjes 1.5
Portie oude kaas met mosterd 6.5
Portie gemarineerde olijven 4.5

Warme hapjes/amuse

Bitterballen 0.8
Assortiment bittergarnituur bitterballen/kaastengels/vlammetjes/kipnuggets/mini kaassoufflé/mini frikadelletjes 0.8
Kalfsbitterballen 1
Kroketjes garnaal/geitenkaas/groenten 1

Luxe crostini’s 1.75

  • Carpaccio met truffelmayonaise, oude Beemster en pijnboompitten
  • Vitello tonato
  • Mozzarella met pomedori, tomaat en pesto
  • Gerookte zalm met yuzu gel
  • Brie met walnoot en balsamico
  • Gerookte forel met cocktailsaus
  • Serranoham met meloen
  • Tonijnsalade met Amsterdamse ui

Lepelamuse bijvoorbeeld zalmtartaar met mosterdmayonaise 2.5

Midnight snack

Puntzakje huisgemaakte friet met mayonaise 2
Broodje kroket 3.5
Kipsate satesaus, gefrituurde uitjes en stokbrood 3.75

Vers fruit

Handfruit  1
Smoothie 2
Verse fruitsalade 2.5