MENU

In onze half-open keuken bereiden onze koks dagelijks de lekkerste lunch- en dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door een divers aanbod aan eigentijdse gerechten en een paar klassiekers zodat er voor iedere gast wat wils is.

Onze lunch- en dinerkaart veranderen een aantal keer per jaar. Om toch in te spelen op de verschillende seizoenen en de daar bijhorende producten bieden wij onze gasten een maandelijks wisselend  menu aan. Dit Chef’s menu kan als een geheel menu voor 35,50 worden besteld maar daarnaast is het ook mogelijk om de gerechten los of in combinatie met gerechten van de reguliere kaart te bestellen.

Klik op Chef’s menu voor het menu van deze maand!

Onze ambitie is om heerlijke, eerlijke en mooie gerechten te serveren; hiervoor maken wij alles zelf. Dit geldt voor de frites maar ook voor de gerookte zalm, ijs en alles wat daar tussen zit.

Hierdoor is het ook gemakkelijker om met een dieetwens of allergieën rekening te houden. Maak uw wensen kenbaar dan zal er in overleg met de keuken een passend alternatief worden verzorgd.

Voor groepen van 10 personen of meer bieden wij groepsmenu’s aan, deze kunt u op de pagina ‘’Groepen’’ vinden.