MENU

Lunch
Diner
Theatermenu
Drinks
Kerstdiner

In onze half-open keuken bereiden onze koks dagelijks de lekkerste lunch- en dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door een divers aanbod aan eigentijdse gerechten en een paar klassiekers zodat er voor iedere gast wat wils is.

Onze lunch- en dinerkaart veranderen een aantal keer per jaar. Om toch in te spelen op de verschillende seizoenen en de daar bijhorende producten bieden wij onze gasten een maandelijks wisselend 3-gangen menu aan. Dit theatermenu kan als een geheel menu voor 31,50 worden besteld maar daarnaast is het ook mogelijk om de gerechten los of in combinatie met gerechten van de reguliere kaart te bestellen.

Klik op 3-gangen theatermenu voor het menu van deze maand!

Onze ambitie is om heerlijke, eerlijke en mooie gerechten te serveren; hiervoor maken wij alles zelf. Dit geldt voor de frites maar ook voor de gerookte zalm, ijs en alles wat daar tussen zit.

Hierdoor is het ook gemakkelijker om met een dieetwens of allergieën rekening te houden. Maak uw wensen kenbaar dan zal er in overleg met de keuken een passend alternatief worden verzorgd.

Voor groepen van 10 personen of meer bieden wij groepsmenu’s aan, deze kunt u op de pagina ‘’Groepen’’ vinden.

LUNCH

Lunch gerechten geserveerd op vloerbrood wit/bruin

Oude Beemsterkaas 6,50
Gemengde sla, mayonaise van gedroogde tomaat, cornichons en lepeltje grove mosterd
Broodje ’t Hop 8,50
Pastrami, gekonfijte zuurkool, little gem en dragon mayonaise
Huisgemaakte tonijnsalade 8,50
Cornichons, kappertjes, Amsterdamse ui, rode ui en een eitje
Broodje burrata 9,50
Burrata, mesclun, wilde tomaten, basilicum en balsamicostroop
Gerookte zalm 8,80
Tzatziki, harissa mayonaise, ingelegde radijs en cornichons
Broodje carpaccio 9,00
Mesclun, Pecorino Romano, pijnboompitjes en basilicummayonaise
Broodje hummus 8,50
Hummus van rode biet, gebrokkelde geitenkaas en zongedroogde tomaat
Vega ’t Hop 8,50
Zoete aardappelcrème, geitenkaas, zoete aardappelchips, gekarameliseerde walnoot en rucola

SALADES
Harissa kip 12,50
In harissa gegaarde kip, gele parel couscous, gegrilde paprika, pijnboompitten
Noordzee salade 14,50
Salade mesclun, gerookte zalm, makreel, garnalen, langoustine, cornichon, zeekraal en rode ui
Salade Carpaccio 11,50
Salade mesclun, Amsterdamse uitjes, Pecorino Romano, pijnboompitjes en basilicummayonaise
Salade burrata 12,50
Salade mesclun, wilde tomaat en balsamicostroop

KLASSIEKERS
Club Sandwich klassiek 11,50
 kiprollade, bacon, salade, tomaat, komkommer, ei en  geserveerd met Nacho’s en guacamole
Club sandwich Zalm 11,50
Salade mesclun, komkommer, Amsterdamse uitjes, kappertjes, cornichon en mierikswortelmayonaise
Holtkamp kroketten 8,50
Twee kroketten, mosterd, ambachtelijk vloerbrood en rauwkost
12-uurtje 11,50
Dagsoepje, wit/bruin brood met kroket, tonijnsalade en uitsmijtertje ham/kaas

SOEPEN
Thaise pompoensoep 7,00
Gerookte kip en gekarameliseerde pompoenpitten
Bospaddenstoelen 6,50
Truffelolie en gerookte oesterzwam

EIERGERECHTEN
Uitsmijter Beemsterkaas en boerenham 7,50
Boerenomelet 7,50
Ham, champignons, lente-ui en Beemsterkaas
Boerenomelet Vega 8,50
Gemengde groenten, champignons en Beemsterkaas

FLAQUETTE TOSTI’S
Boerenham en Beemsterkaas 5,00
Geitenkaas / rode biet 5,50
Serranoham / roquefort 5,50
Croque Monsieur 7,00
Gegratineerd witbrood, kaas-kruidensaus, ham en een eitje

WARME GERECHTEN
Wagyu burger 16,50
Knapperige bacon, little gem, tomatentartaar,  currymayonaise en friet
Oosterse kipsaté 16,75
Gemarineerde kippendijen, Thaise zoetzure komkommersalade, friet, kroepoek en satésaus

DINER

(vanaf 17:00 uur, in overleg uiteraard ook eerder)

STARTERS
Ambachtelijk boerenbrood 6,50
tomaten tapenade, kruidenboter en aioli
Plankje ’t Hop 9,75
Drie luxe crostini’s, hammetje en soepje van het seizoen
Charcuterie 11,50
Coppa di Parma, serranoham, Spianata Romana, worst van de markt, crostini’s en tomatensalsa

VOORGERECHTEN
Voorgerecht van de Chef 10,00
Maandelijks wisselend voorgerecht Vis of Vlees (zie theatermenu)
Carpaccio van de kogel 11,75
Basilicummayonaise, Pecorino Romano, pijnboompitten en rucola
Tonijn Tataki 12,50
Licht gebrande tonijn, wakame, frisée sla, haring kaviaar, krokante nori en mierikswortelmayonaise
Steak tartaar 11,75
Truffelsalsa, cornichons, gepocheerd ei, brioche en compôte van rode ui
Gerookte Zalm 11,50
Schuim van gele curry, zeekraal, quinoa en limoenmayonaise
Courgette bavarois (V) 11,75
Met vadouvan mayonaise, zwarte quinoa, avocado creme en ingelegde chiogga biet

SALADES klein / groot
Harissa kip12,50 / 15,50
In harissa gegaarde kip, gele parel couscous, gegrilde paprika, pijnboompitten en little gem
Noordzee salade 14,50 /17,50
Salade mesclun, gerookte zalm, makreel, garnalen, langoustine, cornichon, zeekraal en rode ui
Salade Carpaccio 11,50 /14,50
Salade mesclun, Amsterdamse uitjes, Pecorino Romano, pijnboompitjes en basilicummayonaise
Salade burrata 12,50 / 15,50
Salade mesclun, wilde tomaat, basilicum en balsamicostroop

Al onze salades worden geserveerd met brood en roomboter

SOEPEN
Thaise pompoensoep 7,00
Gerookte kip en gekarameliseerde pompoenpitten
Bospaddenstoelen 6,50
Truffelolie en gerookte oesterzwam

VOOR DE SNELLE TREK
Wagyu burger 16,50
Knapperige bacon, little gem, tomatentartaar, currymayonaise en friet
Oosterse kipsaté 16,75
Gemarineerde kippendijen, Thaise zoetzure komkommersalade, friet, kroepoek en satésaus

HOOFDGERECHTEN VLEES
Seasons Best 19,50
Maandelijks wisselend vleesgerecht (zie theatermenu)
Eendenborst 19,50
Grove mosterdlak, crème van knolselderij, sous-vide wortel met kardemom
Tournedos 24,50
Truffeljus, doperwtencrème, truffelaardappelchips en seizoensgroenten
Black Angus Entrecôte 23,00
Jus van sjalot, schorseneer en rozevalaardappel

Geserveerd met seizoenssalade en huisgemaakte friet (per twee personen)

HOOFDGERECHTEN VIS
Pick ’n Fish 19,50
Maandelijks wisselend visgerecht (zie theatermenu)
Gamba’s 19,50
Thaise gele curry, koriander, citroengras, kokos en noodles
Op de huid gebakken roodbaars 21,50
Met parel couscous, courgette, chorizo, groene asperge en antiboise
Hele tarbotine 23,50
In roomboter gebakken met kruiden en ravigottesaus

Geserveerd met seizoenssalade en huisgemaakte friet (per twee personen)

HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH
Tagliatelle paddenstoelen 14,00
Pasta met bospaddenstoelen, spinazie, truffel, rucola, en Pecorino Romano
Gratin van pastinaak en aardappel 14,75
Met knolselderij creme, bospeen,shiitake en saus van gerookte knoflook

SIDE DISHES
Salade 3,00
Frites 3,00
Groenten 4,50

DESSERTS
Sweet delight 6,75
maandelijks wisselend dessert van de chef (zie theatermenu)
Maracuja Dream  7,75
Crèmeux van passievrucht, mango gel, amaretti en witte chocoladeijs
Coupe dame noir 6,75
3 bollen chocolade ijs, vanillesaus en slagroom
Koffie parfait 7,75
Karamelschuim, boterkoek crumble en amandel
Kaasplateau 3/5 9,50/13,50
Drie of vijf kaasjes, dadelcompôte en kletzenbrood inc. glaasje Pedro Ximenez sherry
Koffie compleet 5,50
Koffie, cappuccino, verkeerd of espresso met lekkernijen

Tevens hebben wij een assortiment waterijsjes (perenijsje/raket/split/magnum) voor de kinderen vanaf € 0,75

THEATERMENU

3-gangen: 31,50

Voorgerechten

Gerookte hertenham
met rode port mayonaise, roodlof, granaatappel en krokant van brioche

of

Rouleau van gerookte makreel en Amsterdamse ui
met dille creme, gefrituurde kappertjes en little gem

~

Hoofdgerechten

Wild zwijn biefstuk
met peperkoek jus, creme van tamme kastanjes, spruitjes met spek en ui en een krokant van schorseneren

of

Gebakken grietfilet
met een sinaasappel beurre blanc, fregola met bonenkruid, boter en gesmoorde peultjes

~

Nagerecht

Bavaroise van rode stoofpeer
Met yoghurt-honing-walnootijs, witte chocolademousse en een cacao tuille

DRINKS

KOFFIE & THEE
Thee diverse smaken
Verse muntthee
Koffie / Espresso
Slagroom 
Dubbele Espresso
Espresso macchiato
Cappuccino
Koffie Verkeerd
Latte macchiato
Karamel of Hazelnoot siroop

KOFFIE SPECIALS & OVERIGE WARME DRANKEN
Warme chocolademelk
met Slagroom
Warme choco met rum
Irish Coffee
Italian Coffee
Spanish Coffee
French Coffee
Kiss of Fire
Baileys Coffee

LEKKERS
Appelgebak
Divers wisselend gebak
met slagroom 

FRISDRANKEN
Limonade
Melk / Karnemelk
Cola / Zero
Sinas / Cassis / Sprite
Tonic / Bitter Lemon / Ginger Ale
Lipton Ice Tea / Green
Ginger Ale
Rivella
Crodino
Gerolsteiner Apfelschorle
Fristi/chocomel
Verse Jus d’Orange
Chaudfontaine: Still of Sparkling water 33 cl.
Chaudfontaine: Still of Sparkling water 50 cl.

BIEREN
Tap Heineken
Tap Brand Weizen
Bier van ‘t Moment 2x
Desperados
Wieckse Rose
Wieckse Witte
Paulaner Heffe Weizen
Texels Skuumkoppe
Judas
Affligem Triple
Jopen Mooie Nel
Westmalle Dubbel
Amstel Radler
Amstel Radler 0,0%
Amstel Radler Rose 0,0%
Heineken 0.0.%

WHITE WINE glas/fles
Chenin Blanc, Soek die Geluk 4,- / 21,00
Robertson, Zuid-Afrika
Chardonnay, Mancura 4,- / 21,00
Central Valley, Chili
Pinot Grigio, Villa Pozzi 4,50 / 24,50
Sicilië, Italië
Verdejo, Finca Remendio 5,00 / 27,50
Rueda, Spanje
Viognier, Zolo 5,50 / 29,50
Mendoza, Argentinië
Sauvignon Blanc, Dashwood 5,50 / 29,50
Marlborough, Nieuw-Zeeland
Chardonnay, Castle Rock – / 32,50
Californië, USA
Pouilly-Fuissé, La Maréchaude – / 39,50
Guerrin & Fils – Bourgogne, Frankrijk

ROSÉ glas/fles
Shiraz, Soek die Geluk 4,- / 21,00
Robertson, Zuid-Afrika
Château de Brigue 5,- / 27,50
Côtes de Provence, Frankrijk

ROOD glas/fles
Merlot, Maravilla 4,- / 21,00
Central Valley, Chili
Cabernet Sauvignon, Mancura 4,- / 21,00
Central Valley, Chili
Nero d’Avola, Sei Corone 4,50 / 24,50
Sicilië, Italië
Tempranillo, Bodegas Valdejimena 5,50 / 29,50
Crianza – Rioja, Spanje
Malbec, Zolo 5,50 / 29,50
Mendoza, Argentinië
Ripasso Valpolicella Classico – / 32,50
Superiore – Recchia, Veneto, Italië
Pomerol, Château Chantalouette – / 42,50
Bordeaux, Frankrijk

SPARKLING WINES glas/fles
Prosecco Spumante Millesimato 4,50 / 24,50
Bosco del Merlo – Veneto, Italië

SWEET WINE glas/fles
Moscato, Spumante Paladin 5,- / 27,50
Veneto, Italië
Sauvignon Late Harvest, Morandé 5,50 / 32,50
Casablanca Valley, Chili

PORT, SHERRY & VERMOUTH
Senhora do Convento Tawny 4,00
Port Dry Shite 4,00
Sherry Dry / Medium 3,95
Martini Red / White 3,95

DRANKEN DIVERS
Calvados
Armagnac
Courvoisier VSOP
Remy Martin VSOP

WHISKY
Johnnie Walker Red
Jack Daniel’s
Jameson Irish
Johnnie Walker Black
Talisker 10 year

LIKEUREN
Limoncello
Frangelico
Amaretto
Drambuie
Grand Marnier
Baileys
Tia Maria
Licor 43
Cointreau
Kahlua
Sambuca

BUITENLANDS
Campari
Malibu
Bacardi
Bacardi Razz
Bacardi Lemon
Tanqueray Gin
Absolut Wodka

JENEVERS / BINNENLANDS
Jonge Jenever
Oude Jenever
Bessenjenever
Jägermeister
Vieux

LEKKER BIJ DE BORREL
Bitterballen (8 stuks)
Vlammetjes (8 stuks)
Kaasstengels (8 stuks)
Bittergarnituur (12 stuks)
Westfries bittergarnituur
Kaas jong/oud, ossen- & leverworst, bitterballen, kaasstengels, vlammetjes, tatsuta’s, Zaanse mosterd en chilisaus
Aziatisch bittergarnituur 9,50
Mini kiploempia’s, tatsuta’s en butterfly-garnalen
Gemarineerde olijven 4,50
Oude Beemsterkaas 6,50
Ossenworst 7,00
Ambachtelijk boerenbrood 6,50
Tomaten tapenade kruidenboter en aioli
Charcuterie 11,50
Coppa di Parma, Serranoham, Spianata Romana, worst van de markt, crostini’s en tomatensalsa

Plankje ’t Hop (tot 21:00) 9,75
3 luxe crostini’s, hammetje en soepje van het seizoen
Nacho’s uit de oven 7,50
Verse tortilla’s met ui kaas guacamole en salsadip

Vuurwerkdiner

5-gangen: 42,50

AMUSE

Basilicum granite met komkommer espuma en balsamico parels

VOORGERECHTEN

Rouleau van zalm en kreeft, avocado crème, zoetzure komkommer en bulgur salade

of

Tataki van kogelbiefstuk met koriander-wasabi pesto, tsuyu dressing, wakame en frisée

of

Arabische parelcouscous salade met gebrande fles pompoen, pecannoten en granaatappel

SOEP

Knolselderij venkel soep met truffel en basilicum olie

HOOFDGERECHTEN

Lamsschenkel met een jus van pruimen en rozemarijn, pastinaakcrème en vergeten groenten

of

Hamachi tonijn filet, met antiboise van tomaat, kappertjes en olijf, spaghetti van gele courgette en wortel

of

Huisgemaakte cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en gegrilde paprika, salsa verde, roquette-venkelsalade
met 8 jaar oude balsamico di modena

DESSERT

Magnum van sinaasappel curd, pure chocolade, sneeuw van sinaasappel en koffie ijs

Aanvang 5 gangen diner 18.00 uur | Aanvang 3 gangen diner 19.00 uur

3 gangen diner bestaat uit soep, hoofd en dessert.

Reserveren: info@hethop.nl of 0229 21 60 66

Graag ontvangen wij uw menukeuze via de mail info@hethop.nl

Kerstdiner

3-gangen: 34,50
4-gangen: 38,50

AMUSE

Oliebol van knolselderij met sinaasappelsneeuw

VOORGERECHTEN

Rouleau van vitello tonnato met tonijntartaar en sesamdressing, kruidensla, ingelegde radijs en chips van lotuswortel

of

Terrine van zalm en gamba met kreeft, dragoncrème, zoetzure komkommer en gemarineerde venkel

of

Sushi van zwarte quinoa met pulled mushroom en avocado, oosterse mayonaise en krokant van sjalot

SOEP

Truffelsoep met gekonfijte eend

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde grietfilet met fregola en bonenkruid boter, gesmoorde peultjes en zeebanaantjes

of

‘Beef Wellington’ met rode wijnsaus en spruitjes (Chateaubriand, paddenstoelen duxelles, bladerdeeg)
Het hoofdgerecht ‘Beef Wellington’ kan uitsluitend besteld worden per 2 personen en op reservering.

of

Gnocchi van ricotta en cresson met lichte Roquefort saus, gebakken cantharellen en een crunch van macadamia noten

PRE DESSERT

‘Eetbaar tuintje’

DESSERT

Duo van witte en rode stoofpeer met witte chocolade mousse en een bavarois van stoofpeer

Reserveren: info@hethop.nl of 0229 21 60 66
Reserveren vóór 10 december is gratis kerst aperitief!