MENU

Lunch
Diner
Chef’s Menu
Drinks

In onze half-open keuken bereiden onze koks dagelijks de lekkerste lunch- en dinergerechten. De kaart kenmerkt zich door een divers aanbod aan eigentijdse gerechten en een paar klassiekers zodat er voor iedere gast wat wils is.

Onze lunch- en dinerkaart veranderen een aantal keer per jaar. Om toch in te spelen op de verschillende seizoenen en de daar bijhorende producten bieden wij onze gasten een maandelijks wisselend  menu aan. Dit Chef’s menu kan als een geheel menu voor 35,50 worden besteld maar daarnaast is het ook mogelijk om de gerechten los of in combinatie met gerechten van de reguliere kaart te bestellen.

Klik op Chef’s menu voor het menu van deze maand!

Onze ambitie is om heerlijke, eerlijke en mooie gerechten te serveren; hiervoor maken wij alles zelf. Dit geldt voor de frites maar ook voor de gerookte zalm, ijs en alles wat daar tussen zit.

Hierdoor is het ook gemakkelijker om met een dieetwens of allergieën rekening te houden. Maak uw wensen kenbaar dan zal er in overleg met de keuken een passend alternatief worden verzorgd.

Voor groepen van 10 personen of meer bieden wij groepsmenu’s aan, deze kunt u op de pagina ‘’Groepen’’ vinden.

LUNCH

Lunch gerechten

Soepen
Tomatensoep| Basilicum| pomodori tomaat| brood

Brood| wit| bruin
Carpaccio| pesto| truffelmayonaise|Parmezaan| rucola
Tonijn salade| rode ui| kappers| gekookt ei| rucola
Geitenkaas| vijgen compote| balsamico| walnoot| rucola
Rundvlees kroketten| 2 stuks| mosterd

Clubsandwich
Gerookte kip| gekookt ei| bacon| kaas| tomaat| sla
Gerookte zalm| gekookt ei| kappers| rode ui| sla

Panini
Pulled chicken| kaas
Ham| kaas
Kaas

Spiegel ei |3 eieren| keuze wit| bruin
Naturel
Ham | kaas | bacon

Maaltijdsalades| brood
Feta| olijven | cherrytomaat | balsamico
Carpaccio| pesto| truffelmayonaise| Parmezaan| rucola
Gerookte zalm | kappers | rode ui | roomkaas | rucola

Warme lunchgerechten
Kipsaté| satésaus | atjar | kroepoek
Gamba pilpil| tomaat| knoflook| citroen| peper|toast
Risotto| pesto | zongedroogde tomaat | parmezaanse kaas
Fish & Chips | kabeljauw | remoulade | friet

DINER

(vanaf 17:00 uur, in overleg uiteraard ook eerder)

Soepen
Tomatensoep| Basilicum| pomodori tomaat| brood

Voorgerechten
Carpaccio|  pesto| truffelmayonaise| Parmezaan| rucola
Geitenkaas| tomatensalade | rucola | balsamico | walnoot
Gerookte zalm| pappadum | wakame | roomkaas

Hoofdgerechten
Fish & Chips| kabeljauw| friet| remoulade
Kipsatesaté saus|  atjar| kroepoek
Risotto| pesto| zongedroogde tomaat| parmezaanse kaas
Bavette | prei | aardappelmousseline | rode wijnsaus
Vis van de dag
Spare Ribs| aioli| bbq saus

Bijgerechten
Brood | tapenade |aioli | boter
Friet| mayonaise
Gegrilde groenten
Salade

Voor de kinderen 
Frikandelletje | kroketje | kipnuggets met frietjes

Dessert
Dame blanche vanille parfait| warme chocoladesaus| amandel
Tarte tatin| kaneel ijs| slagroom| crumble| karamel saus
Tiramisu in glas| koffie| mascarpone| chocolade

CHEF’S MENU

3-gangen: 32,50 4-gangen:35,50

Voorgerechten

Zalm | Rode biet |dille| limoen
of
Gelakte kippendij | rode peper | pinda | ananas
of
Gepofte prei | gorgonzola | walnoot| peer

~

Tussengerecht

Tomatensoep | basilicum | brood

~

Hoofdgerechten

Kalfs rib-eye | zuurkool| port jus | 3 texturen van pompoen | geitenkaas | cherrytomaat
of
Zalm| sesam | beukenzwam | wortel
of
Vis van de dag | ratatouille |amandel boter saus


Dessert
Appel |vanille | kaneel | steranijs | rozijn

DRINKS

KOFFIE & THEE
Thee diverse smaken
Verse muntthee
Koffie / Espresso
Slagroom 
Dubbele Espresso
Espresso macchiato
Cappuccino
Koffie Verkeerd
Latte macchiato
Karamel of Hazelnoot siroop

KOFFIE SPECIALS & OVERIGE WARME DRANKEN
Warme chocolademelk
met Slagroom
Warme choco met rum
Irish Coffee
Italian Coffee
Spanish Coffee
French Coffee
Kiss of Fire
Baileys Coffee

LEKKERS
Appelgebak
Divers wisselend gebak
met slagroom 

FRISDRANKEN
Limonade
Melk / Karnemelk
Cola / Zero
Sinas / Cassis / Sprite
Tonic / Bitter Lemon / Ginger Ale
Lipton Ice Tea / Green
Ginger Ale
Rivella
Crodino
Gerolsteiner Apfelschorle
Fristi/chocomel
Verse Jus d’Orange
Chaudfontaine: Still of Sparkling water 33 cl.
Chaudfontaine: Still of Sparkling water 50 cl.

BIEREN
Tap Heineken
Tap Brand Weizen
Bier van ‘t Moment 2x
Desperados
Wieckse Rose
Wieckse Witte
Paulaner Heffe Weizen
Texels Skuumkoppe
Judas
Affligem Triple
Jopen Mooie Nel
Westmalle Dubbel
Amstel Radler
Amstel Radler 0,0%
Amstel Radler Rose 0,0%
Heineken 0.0.%

Witte wijn glas/fles
La femme Elegante
Chardonnay, Zuid-Afrika

Zorgvliet Silver Myn
Sauvignon blanc, Zuid-Afrika
Quercus
Pinot Grigio, Slovenie

ROSÉ glas/fles
La Femme Elegante
Rose, Zuid-Afrika

ROOD glas/fles
La Femme Elegante

Cabernet sauvignon, Zuid- Afrika

La Femme Elegante
Merlot, Zuid-Afrika

Zorgvliet Silvermijn Argentum
Cabernet Sauvignon, Merlot, Malbec, Cabernet Franc en Petit Verdot, Zuid-Afrika

Dona Paula Estate
Malbec, Argentinie

Cava
Jaume Serra Cava Brut 75 cl

Jaume Serra Cava Brut 20cl

PORT, SHERRY & VERMOUTH
Senhora do Convento Tawny 4,00
Port Dry Shite 4,00
Sherry Dry / Medium 3,95
Martini Red / White 3,95

DRANKEN DIVERS
Calvados
Armagnac
Courvoisier VSOP
Remy Martin VSOP

WHISKY
Johnnie Walker Red
Jack Daniel’s
Jameson Irish
Johnnie Walker Black
Talisker 10 year

LIKEUREN
Limoncello
Frangelico
Amaretto
Drambuie
Grand Marnier
Baileys
Tia Maria
Licor 43
Cointreau
Kahlua
Sambuca

BUITENLANDS
Campari
Malibu
Bacardi
Bacardi Razz
Bacardi Lemon
Tanqueray Gin
Absolut Wodka

JENEVERS / BINNENLANDS
Jonge Jenever
Oude Jenever
Bessenjenever
Jägermeister
Vieux

LEKKER BIJ DE BORREL
Bitterballen (8 stuks)
Vlammetjes (8 stuks)
Kaasstengels (8 stuks)
Bittergarnituur (12 stuks)
Westfries bittergarnituur
Kaas jong/oud, ossen- & leverworst, bitterballen, kaasstengels, vlammetjes, tatsuta’s, Zaanse mosterd en chilisaus
Aziatisch bittergarnituur 9,50
Mini kiploempia’s, tatsuta’s en butterfly-garnalen
Gemarineerde olijven 4,50
Oude Beemsterkaas 6,50
Ossenworst 7,00
Ambachtelijk boerenbrood 6,50
Tomaten tapenade kruidenboter en aioli
Charcuterie 11,50
Coppa di Parma, Serranoham, Spianata Romana, worst van de markt, crostini’s en tomatensalsa

Plankje ’t Hop (tot 21:00) 9,75
3 luxe crostini’s, hammetje en soepje van het seizoen
Nacho’s uit de oven 7,50
Verse tortilla’s met ui kaas guacamole en salsadip

Vuurwerkdiner

5-gangen: 42,50

AMUSE

Basilicum granite met komkommer espuma en balsamico parels

VOORGERECHTEN

Rouleau van zalm en kreeft, avocado crème, zoetzure komkommer en bulgur salade

of

Tataki van kogelbiefstuk met koriander-wasabi pesto, tsuyu dressing, wakame en frisée

of

Arabische parelcouscous salade met gebrande fles pompoen, pecannoten en granaatappel

SOEP

Knolselderij venkel soep met truffel en basilicum olie

HOOFDGERECHTEN

Lamsschenkel met een jus van pruimen en rozemarijn, pastinaakcrème en vergeten groenten

of

Hamachi tonijn filet, met antiboise van tomaat, kappertjes en olijf, spaghetti van gele courgette en wortel

of

Huisgemaakte cannelloni gevuld met spinazie, ricotta en gegrilde paprika, salsa verde, roquette-venkelsalade
met 8 jaar oude balsamico di modena

DESSERT

Magnum van sinaasappel curd, pure chocolade, sneeuw van sinaasappel en koffie ijs

Aanvang 5 gangen diner 18.00 uur | Aanvang 3 gangen diner 19.00 uur

3 gangen diner bestaat uit soep, hoofd en dessert.

Reserveren: info@hethop.nl of 0229 21 60 66

Graag ontvangen wij uw menukeuze via de mail info@hethop.nl

Kerstdiner

3-gangen: 34,50
4-gangen: 38,50

AMUSE

Oliebol van knolselderij met sinaasappelsneeuw

VOORGERECHTEN

Rouleau van vitello tonnato met tonijntartaar en sesamdressing, kruidensla, ingelegde radijs en chips van lotuswortel

of

Terrine van zalm en gamba met kreeft, dragoncrème, zoetzure komkommer en gemarineerde venkel

of

Sushi van zwarte quinoa met pulled mushroom en avocado, oosterse mayonaise en krokant van sjalot

SOEP

Truffelsoep met gekonfijte eend

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde grietfilet met fregola en bonenkruid boter, gesmoorde peultjes en zeebanaantjes

of

‘Beef Wellington’ met rode wijnsaus en spruitjes (Chateaubriand, paddenstoelen duxelles, bladerdeeg)
Het hoofdgerecht ‘Beef Wellington’ kan uitsluitend besteld worden per 2 personen en op reservering.

of

Gnocchi van ricotta en cresson met lichte Roquefort saus, gebakken cantharellen en een crunch van macadamia noten

PRE DESSERT

‘Eetbaar tuintje’

DESSERT

Duo van witte en rode stoofpeer met witte chocolade mousse en een bavarois van stoofpeer

Reserveren: info@hethop.nl of 0229 21 60 66
Reserveren vóór 10 december is gratis kerst aperitief!