gluten               =       b
soja                    =       c
ei                        =       d
melk                  =       e
schaaldieren    =       f
noten                 =      g
weekdieren       =      h
pinda’s               =      i
sesamzaad         =      j
lupine                 =      k
selderij               =      l
mosterd             =      m
zwaveldioxide    =     n

LUNCH

Vloerbrood wit/bruin

Oude kaas -mosterdmayo – zongedroogde tomaat – rucola  b/g/e/m
Gerookte zalm- roomkaas – kappers – ui – wasabimayo – ingelegde groentes  b/g/e/m/a
Carpaccio – pesto -rucola – pijnboompitten – parmezaan  b/g/e/m
Tonijn salade – augurk – kappertjes – rode ui- eitje  b/g/m/l/d
Gorgonzola – vijgencompote – mango – pecannoten- rucola b/g/e/d/m
Clubsandwich – kip- bacon -tomaat – rucola   b/m
Clubsandwich – gerookte zalm – roomkaas – rode ui – komkommer b/m/a/e

 

PANINI’S
Beemsterkaas    b/e
Beemsterkaas \ Boerenachterham b/e
Mozzarella – pesto – tomaat  b/e/g

 

SOEPEN
Geroosterde pomodori soep – pesto   g/e
Tom ka kai – kip – lente ui    l/

EIERGERECHTEN
Uitsmijter beemster kaas – beenham b/d/e
Scrambled egg  b/d/e
Supplement : crispy bacon, kaas e of gerookte zalm

 

SALADES
Greek salad – feta – olijven – paprika – haricot verts – tomaat  e/m
Caesar salad – kip – bacon – croutons – gepocheerde ei b/d/m
Quinoa salad – geroosterde pompoen – dadels – mango – munt  m/
Goat cheese – pecan noten – komkommer – rode ui- honing vinaigrette   g/d/e/m

 

PASTA
Pappardelle  truffelroomsaus – rucola – parmezaan   b/d/e
Pappardelle pesto – courgette – pijnboompitten – parmezaan  b/d/e/g
pappardelle carbonara – rucola – parmezaan   b/d/e

 

WARME GERECHTEN
Beefburger -bacon – ui – tomaat – truffelmayo -parmezaan   b/m/d/e
Steak sandwich – kruidenroom -rucola  e/b/g/m
Twee kroketten – rucola- grove mosterd  b/d/e/m/l

 

DESSERT
American cheesecake – vanille ijs – rood fruit   e/b
Klassieke sorbet – 3 bollen ijs

 

DINER

STARTERS
Boerenbrood b/e/m/l
Crispy Gamba’s – sweet dipper  b/d/l/f
Platter diverse lekkernijen ( vanaf 2. Pers)  b/a/f/d/l/g/e/m

VOORGERECHTEN
Carpaccio – pesto – truffelmayo – pijnboompitten – parmazaan m/g/e
Gerookte zalm- bulgur- limoen mayo a/m
Sushi roll – kewpie mayo – unagi saus a/m/l/c/b
Caprese – buffelmozzarella – pomodori – pesto e/g/b

SALADES
Greek salad – feta – olijven – paprika – haricot verts – tomaat  m/e
Caesar salad – kip – bacon – croutons – gepocheerde ei  d/m/b
Quinoa salad – geroosterde pompoen – dadels – mango – munt  m/
Goat cheese – pecan noten – komkommer – rode ui- honing vinaigrette  e/d/m

 

Soepen
Pomodori soep – pesto g/e
Tom ka kai – lente ui – kip

 

Hoofdgerechten
Pappardelle  truffelroomsaus – rucola – parmezaan  b/d/e
Pappardelle pesto – courgette – pijnboompitten – parmezaan b/d/e/g
Pappardelle carbonara – rucola – parmezaan b/d/e
Indonesische saté ayam – atjar ketimoen – noten kroepoek  b/c/g/i
Beef Burger – bacon – cheddar –  uien ringen – tomaat – bbq saus  b/d/e/m/l
Iberico rib fingers – rode kool salade  – bbq saus – aioli m/ld
Tournedos – pepersaus – seizoengroenten  – roseval e/
Geroosterde dorade – seizoengroenten – remouladesaus m/

 

Desserts
Pavlova  – mascarpone – aardbei e/d/b
Crème brûlée – vanille ijs e/b
Chocolade mousse – oreo – karamel zeezout d/b/e
Sorbet – vers fruit – sorbetijs b/